750 tl ve Üzeri Siparişlerinizde Kargo Bedava!

Yeni Ev Hediyesi Önerileri

22-11-2021 10:02
Yeni Ev Hediyesi Önerileri

Yeni eve taşınanlara yeni ev hediyesi verilir. Bu geleneğin altında yeni evlerinde yaşam alanını taşıyanlara şans, bolluk ve mutluluk dilemenin hoş anlamı yatar. Yeni ev hediyesi önerilerinin fonksiyonel olması önemlidir. Çünkü ev sahiplerinin kullanabilecekleri hediyeler belirli bir ihtiyacı karşılayacağı için onları mutlu edecektir.

Öte yandan sembolik ama önemli hediyeler de ev sahibini her zaman mutlu eder.. Bu nedenle yeni bir eve taşınan arkadaşlarınızı, aile üyelerinizi veya diğer tanıdıklarınızı ziyaret ederken önceliğiniz küçük veya büyük değil,  yeni evin bir ihtiyacı karşılayan veya ev sahibinin zevkini yansıtan hoş bir eşya hediye edebilirsiniz. Bu noktada dilerseniz yeni eve taşınan tanıdıklarınızın hangi eşyalara ihtiyaçları olduğunu doğrudan sorabilirsiniz.

Ev hediyesi almak yaygın bir gelenek olduğu için hediye alırken ev sahibinden destek alabilirsiniz. Sevdiklerinizi hediyelerinizle mutlu edebilir ve onların mutluluğuna ortak olduğunuzu hissettirebilirsiniz. Peki yeni ev hediyesi ne alınır, yeni ev hediyesi önerileri için okumaya devam edebilirsiniz.

Dekoratif Ayna

Yeni ev hediyesi önerileri arasında yer alan dekoratif aynaların birçok çeşidi bulunuyor. Her evde bir ayna bulunur ancak dekoratif aynalar hem evin dekorasyonunu zenginleştirdiği için hem de ev sahiplerinin görünüşü hakkında fikir sahibi olmalarını sağladığı için işlevseldir.

Ahşap, pirinç, metal çerçeveli aynalar, boy aynaları, farklı renk ve boyutlarda aynalar arasından evin mobilyalarına uyum sağlayacak modeli seçip hediye edebilirsiniz. Hem evde hoş bir uyum yakalanır hem de sizden  ev sahibine güzel bir anı olarak kalır.

Salon, banyo, koridor, kıyafet odası, yatak odası veya çalışma odasına, duvara sabitlenecek veya bir ayaklı boy aynası modern ve şık tasarımlı bir ayna ile yeni evine yeni taşınan yakınlarınızı sevindirebilirsiniz. Ayrıca aynalar küçük evleri olduğundan daha büyük gösterdiği için evin iç tasarımına da bu şekilde katkıda bulunmanız mümkün olabilir.

Kesme Tahtası

Kesme tahtalarının  farklı amaçlarla kullanılmak üzere birçok çeşidi bulunur. Kalın, masif,  ahşap veya kasap tarzı bükebileceğiniz esnek plastik bloklara kadar birçok model vardır. Yeni ev hediyesi önerileri seçeneklerinize ekleyebilirsiniz. Kesme tahtası kesinlikle yeni ev için bir ihtiyaçtır. Hediye seçiminiz ihtiyacı karşılama odaklıysa kesme tahtası sürekli kullanım ve kullanım alanı çeşitliliği ile tercih edilebilir.

Aynı zamanda bazı tahtalar, peynir veya meyve gibi yiyecekler için şık servis tepsileri olarak da kullanılabilir. Peynir tabağı yapmak için harika bir seçimdir uyum sağlar ve hoş bir görünüm sağlar. Büyük kesme tahtaları peynir tabağı olarak kullanılabilir. Ahşap kesme tahtaları çok sert olduğu için daha kolay kesilir ve temizlenir hem pratik hem de şık bir hediyedir.

Duvar Saati

Dekoratif olduğu kadar kullanışlı bir hediye önerisi de duvar saatidir. Herkesin zamanı bilmek için bir saate ihtiyacı olduğu düşünüldüğünde, duvar saatlerinin her zaman bir zorunluluk olduğu rahatlıkla söylenebilir. Yeni ev hediyesi önerileri arasında yer alan duvar saati birbirinden farklı modeller arasından  hediye alacağınız evin dekorasyonuna uygun olan modeli hediye edebilirsiniz.

Ancak duvar saati seçerken yeni eve taşınan sevdiklerinizin eşyalarıyla uyumlu olabilecek tasarımları tercih etmenizde büyük fayda olduğunu da belirtelim. Aksi takdirde ev sahipleri evin genel görünümü ile özdeşleşmeyen duvar saatini kullanmak istemeyebilirler.

Fincan Takımı

Yeni bir eve gelirken en çok tercih edilen hediyelerden biri fincan takımlarıdır. Yeni evinde yeni bir başlangıç yapan yakınlarınız için yeni ev hediyesi önerileri seçenekleri arasındadır. Sevdikleriniz için damak zevklerine kahvelerini içeceği uygun fincan takımlarını hediye olarak da değerlendirebilirsiniz.

Hisar Milano Çay ve Kahve Bardak Takımı Gold ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

 

Ayrıca yeni ev ziyaretinize bardak yerine kupa, su bardağı ve kadeh gibi ürün setlerini de götürebilirsiniz. Ancak bu noktada alacağınız takımın basit bir hediye gibi görünmemesi için şık ve ilgi çekici detaylara sahip olmasına dikkat etmekte fayda olabilir.

 

Nevresim Takımı

Çift kişilik nevresim takımı her iki taraf da her mevsim için üstün yumuşaklık ve sıcaklık sağlar. Yeni ev hediyesi önerileri arasında yer alır. Yumuşak dokulu, düz renk, desen baskılı, dantelli, tüllü veya kabartmalı modellerden birini hediye edebilirsiniz. Nevresim takımlarının peluş dolgulu, püsküllü veya nakış deseni modeller her yatak odasına benzersiz ve sofistike bir görünüm kazandırır farklı dikişlerde oldukça fazla modeli bulunur. Ev sahibinin yatak odası mobilyalarına ve zevkine uygun bir seçim yapmak daha doğru olacaktır.

Nevresim takımı benzersiz ve çok düşünceli zarif bir hediye seçeneğidir. Modern beyaz parlak kaplamalı, hayvan desenli renkli gibi birçok çeşit arasından  ev sahibinin zevkine uygun modeli hediye edebilirsiniz. Yatak odasını konfor ve güzellikle doldurmak için tasarlanmış bir nevresim takımı hediyesi, onlara değer verdiğinizi göstermenin en iyi yoludur.

Çay, Kahve Makinesi

Çay kültürümüzün önemli bir parçasıdır ve bu nedenle her evde bir çaydanlık bulunur. Ancak çay makinesi henüz evin vazgeçilmez bir parçası olan çaydanlık kadar yaygın olarak kullanılmamaktadır. Yeni ev hediyesi önerileri arasında evde sıklıkla kullanılabilecek bir hediyedir.

Öte yandan çay yapımını çok daha pratik hale getiren çay makineleri, çayı uzun süre ideal sıcaklıkta tutmakta ve ev sahibinin işini kolaylaştıracak fonksiyonel bir hediyedir. Birçok çeşidi bulunan en lezzetli kahveyi tüketmelerini sağlamak için ev sahiplerine özel bir kahve makinesi de hediye edebilirsiniz.

Hisar Florida Şekerlik Takımı Yuvarlak ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

 

Fiyat açısından her zaman ilk tercih edilen hediyelerden biri olmasa da kahveyi çok sevdiğini bildiğiniz bir akrabanızın evini ziyaret edecekseniz kahve makinesinin alınabilecek hediyelerden biri olduğunu kesinlikle söyleyebiliriz. Ev sahibini en mutlu edecek Hisar sofra grubu şekerlik, tepsi, çay tabakları ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Çatal Bıçak Kaşık Takımı

Yeni ev hediyesi önerileri arasında  çatal bıçak kaşık takımı ürünleri bulunuyor. Paslanmaz çelikten üretilen bir çatal bıçak kaşık takımı oldukça şık bir hediye olacaktır. Sofra görünümünü kişiselleştirebilmek için birçok farklı bıçak, çatal ve kaşık takımı bulunuyor. Siyah parıldayan metalik görünüm, altın rengi hologramlı modeller veya klasik takımları tercih edebilirsiniz.

Misafirlerin şık bir masada akşam yemeğinin tadını çıkarmak için bir dayanıklı günlük çatal bıçak takımı doğru bir hediye seçeneğidir. Paslanmaz çelik siyah çatal bıçak kaşık takımı, sağlığı koruyan, temel günlük kullanım için yeterince sağlamdır. Hisar çatal bıçak kaşık takımı birinci sınıf paslanmaz çelikten yapılmıştır.

Yemek Takımı

Ev sahibinin gerçekten seveceği bir hediye vermek isteriz. Dayanıklı porselenden yapılmış bir yemek takımı yeni ev hediyesi önerileri için he şık hem de ihtiyacı karşılayan bir seçenektir. Yemek takımı farklı modellerde bulunur. Modern tasarımlar, renkli veya desenli altın renkte veya kabartma desenli modellerden dilediğinizi hediye alabilirsiniz. 

Bu yazımızda sizlere yeni ev hediyesi önerileri hakkında bilgiler verdik. Bir önceki yazımıza https://www.hisar.com.tr/blog/icerik/bicak-secerken-dikkat-edilmesi-gerekenler linkinden ulaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.