750 tl ve Üzeri Siparişlerinizde Kargo Bedava!

Yemek Masalarının Olmazsa Olmaz Parçaları

26-08-2021 11:44
Yemek Masalarının Olmazsa Olmaz Parçaları

Yemek masaları, yemeğinizin tadını çıkarmak ve sofranızın havasını değiştirmek için farklı ürünlerle zenginleştirilebilir. Yemek masalarının olmazsa olmaz parçaları vardır ve kullandığınız parçalarla sofranızda oldukça şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Partiler, ziyafetler, özel yıldönümleri, doğum günleri, iş yemekleri her şey yemek masanızın etrafında kutlanıyor. Yemekler, gümüş eşyalar, cam, çelik eşyalar her şeyin yaratıcı bir şekilde eşleştirilmesi şık bir sofra düzeni için oldukça önemlidir. Binlerce desen, sayısız renk veya ayrıntıları vurgulayan klasik siyah beyaz renkler masanızın ruhunu oluşturur.

Bu yazı keyfini çıkaracağınız yemek masalarının olmazsa olmaz parçaları hakkında olacak ve masanızı kendi zevkinize göre dizayn etmeniz için ilham verecek. Yazımızda öğreneceğiniz bilgiler sayesinde akşam yemeği ve özel gün sofralarınıza şıklık katabilirsiniz.

Zarif Tasarımlarıyla Çatal Bıçak Setleri

Çatal bıçak setleri, tartışmasız yemek masalarının olmazsa olmaz parçaları arasında. Zamanla değişen tasarımlar, sayısız model ve renk seçenekleri ile sofranızı eskisinden çok daha şık bir hale getirebilirsiniz. Çatal bıçak setinin, yemek seti ve bardaklarla uyum içerisinde olması şık bir sofra düzeni için önemli bir detay oluşturuyor. Sofranızdaki parçaların taşıdığı bütünlük masanızı keyifli bir hale getirir. Şık tasarımlarıyla Hisar Çatal Kaşık Bıçak Seti ürünlerini inceleyip sofranıza şıklık katabilirsiniz.

Akşam yemeğinin tadını çıkarmak isteyenlerdenseniz zarif çatal bıçak setleri sofranıza ekstra lezzet katacak. Çatal bıçak setleri, hafta sonu yemeklerinde olduğu gibi günlük masanıza da özel bir dokunuş ekler. Yemeğinizi özenli bir sofrada yemek size daha fazla keyif verir. Zarif bir sofra için klasik tasarım setler davet türü farketmeksizin her sofraya uyum sağlar.

Olmazsa Olmaz: Tuzluk, Biberlik ve Değirmenler

Yemek masalarının olmazsa olmaz parçaları deyince aklımıza gelenlerden biri de tuzluk, biberlik ve değirmenlerdir. Her sofrada mutlaka bulunması gereken bu parçalar aynı zamanda yemek masalarının büyük bir ihtiyacıdır. Cam, ahşap, plastik, porselen ve çelik çeşitleri bulunan tuzluk ve biberliklerin sofrada mutlaka bulunması gerekir. Yemeklerinize lezzet katan baharatları, masanızda şık bir Tuzluk Biberlik setinde muhafaza etmek için Hisar ürünlerine göz atabilirsiniz.

yemek-masalarinin-olmazsa-olmaz-parcalari

 Hisar Milano Tuz&Biber Öğütücü ürünümüze görsele tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

 

Modern Tasarımlarıyla Bardaklar

Zamanla, içsel olarak gerekli içme eylemiyle bağlantılı olan işlevi, bu sıradan camın etkileyici bir dönüşümüne doğru gelişmiştir. Şu anda, özellikle servis edilecek içecek türüne göre uyarlanmış çeşitli özelliklere sahip çok çeşitli bardaklar bulunmaktadır. Zamansız ve minimal tasarımlarıyla bardaklar modern görünümüyle istediğiniz tatları sofranıza getiriyor. Güzel şarap, şampanya, bira bardakları, viski bardakları, klasik kokteyl bardakları masanıza renk katacak. Şarap ve kokteyl için özel olarak tasarlanmış olan bardak setleri, şık görünüm ve parlaklığıyla masanızın olmazsa olmazıdır. Modern ve zamansız olan bu bardaklar, eğlenceli görünümleriyle ve günlük kullanım için mükemmel bir görünüme sahiptir.

Her türlü içecek için ister su, soda, kokteyller, kola, meyve suyu, viski, martini, çay ve bardakları ile sunumunuzu güzelleştirebilirsiniz. Desenli, renkli, altın veya gümüş detaylı, hologramlı bardaklar; şekilleri dışında tasarımlarıyla da ilginizi çekebilir. Masanızın ve verdiğiniz davetin konseptine göre sofranızda değişiklikler yapabilirsiniz fakat ekstra ışıltı vermek için tüm cam eşyaların temiz ve lekesiz olması önemlidir. Cam eşyalarınızdaki lekeleri çıkarmanın kolay bir yolu sirke ile ıslatmaktır.

Sofraların Yardımcısı Tepsiler

Tepsiler, mutfak veya masa için her şeyden önce aksesuarlardır, özellikle yiyecek ve içecekleri, tabakları, bardakları, bardakları, kaseleri ve şişeleri adadan veya yiyeceklerin hazırlandığı her yerden kahve veya yemek masasına kolayca taşımak için kullanışlıdır. Basit pratik nesneler olmasına rağmen, yemek sunumuna da son bir ekstra dokunuş ekleyebilirler. Yemek masalarının  olmazsa olmazlarından biri de servis için kullanılan tepsilerdir.

Farklı boyut ve şekillerde sayısız modeli bulunan tepsiler servisinizi şık bir hale getirmenize yardımcı olur. Tepsiler, çay ve kahve sunumlarınızda adeta hayatınızı kolaylaştırır. Tepsiler, içki servisi, ordövrler, kahvaltı tabakları, meşrubat bardakları, tatlılar, büyük partiler ve etkinlikler için kullanabileceğiniz geniş tepsiler ve kahve sunumları masanızın her zaman ihtiyacı olan parçalardır. Tepsilerin kullanım ömrünü uzatmak için tepsilerinizi nemli bir bezle silin, sadece soğuk veya ılık su ile temizleyin ve tepsinin içinde su kalmasına izin vermeyin. Bazı tepsiler direkt olarak peynir tabağı olarak da kullanılabilir. Farklı seçenekleriyle Hisar Tepsiler kategorisini inceleyebilirsiniz.

Yemek Masalarının Olmazsa Olmaz Parçaları


Hisar Roma Çelik Kordonlu Çay ve Kahve Tepsisi ürünümüze görsele tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

Sofraların En Zarif Parçaları: Karaflar

Karaflar, içeceklerinizin servisi şık bir masa için küçük ama önemli bir detaydır. Genelde sofra sürahileri, su diğer içecekleri servis etmek için kullanılan kulpsuz bir cam kaptır. Diğerlerinden farklı olarak, karaflar tıpa içermez. Geleneksel ve modern, modelleri ile pratik kullanımı size ve misafirlerinize ne istediğinizi vermek için mükemmel bir seçim olacak.

Evde aileniz ve arkadaşlarınızla, ofiste, restoranda veya otelde olsun, masanızı şık bir hale getirir. Yemek masalarının olmazsa olmaz parçaları arasındaki karaflar bulaşık makinesinde temizlik için de uygundur. Cam karaflar dışında çelik sürahileri de tercih edebilirsiniz. Paslanmaz çelik malzemeye sürtünme ve korozyona karşı daha fazla sertlik ve direnç kazandırır, böylece pas veya oksit oluşumunu önler.‎ Geniş, kullanışlı ısıya dayanıklı olan çelik sürahiler sofranızın vazgeçemediğiniz parçası olacak. Özel olarak işlenmiş, yapışmaz, kolay temizlenebilir, bulaşık makinesinde kolayca yıkanabilir çelik sürahiler için Hisar sürahilerini inceleyebilirsiniz.

Masaların Gözde Parçası Servis Tabakları

Servis tabakları yemek masalarının olmazsa olmaz parçaları içerisindedir. Tabaklar, farklı amaçlar için kullanılır; tatlı, salata, peynir, meze servis edilir. Cam, porselen ve ahşap gibi farklı çeşitleri bulunur, masanızın düzenine uyum sağlayacak şekilde servis tabakları tercih edebilirsiniz. Servis tabakları kokuları, lezzetleri veya renkleri emmez, yumuşak nemli bir bezle yıkamak gerekir. Bulaşık makinesinde yıkanan ve yıkanamayan farklı malzemeden üretilen tabak çeşitleri mevcuttur, bu konuda dikkatli seçim yapmanızı öneriyoruz. Salata, makarna, tatlı, meyve veya akşam yemeği servisinizde ihtiyacınızı karşılar.

Yemek masalarının olmazsa olmaz parçaları arasındaki servis tabakları, göz alıcı ve görsel olarak çekici lezzetler yaratır. Dayanıklı ve ısıya dayanıklı porselen tabakları fırınınızda da kullanabilirsiniz. Porselen servis tabakları masaya servis edilen her yemek mükemmel ısı tutma özelliğine sahiptir ve ayrıca bulaşık makinesi, mikrodalga fırın, derin dondurucu için de güvenlidir. Mat sıcak bej, yemeği daha eşsiz ve daha sevimli hale getirir ayrıca masaya yumuşaklık katar.

Temizlemesi ve saklaması kolaydır: tabağı kolayca saklayabilirsiniz, temizlemesi kolaydır, sabun ve sıcak su ile yıkayabilir veya bulaşık makinenize yerleştirebilirsiniz. Çok amaçlı servis tabakları tasarruf etmenizi sağlar, sadece tek bir yemek çeşidi için kullanmak yerine çok amaçlı tabaklar size fiyat ve depolama alanında tasarruf yaratır. Çekici porselen görünümde zarif ve dayanıklı servis tabaklarında farklı yemekleri pişirebilir ve servis edebilirsiniz. Tahta tabaklar ise akşam yemekleri için pizza tahtası, kek ve atıştırma tabağı, peynir tahtası veya servis tahtası olarak kullanılabilir.

Çevre dostu seramik ve melamin karışımı malzemeden yapılan tabaklar da tercihen fazladır. Fazla yıkamaya ve kırılmaya  dayanıklı ürünlerdir. Yüksek kaliteli malzemeden yapılmış, dayanıklı seramik ve melamin karışımı tabaklar pişen yemeğin ve sunumunuzun kalitesini arttıracaktır. Servis tabakları, yılbaşı kutlamaları, anneler günü, bayramlar ve çeşitli davetleriniz için kullanabileceğiniz şık tasarımlı ürünlerdir.

Bir önceki yazımıza https://www.hisar.com.tr/blog/icerik/evinizden-eksik-etmemeniz-gereken-tencere-setleri-hangileri linkinden ulaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.