750 tl ve Üzeri Siparişlerinizde Kargo Bedava!

Evinizden Eksik Etmemeniz Gereken Tencere Setleri Hangileri?

17-08-2021 11:19
Evinizden Eksik Etmemeniz Gereken Tencere Setleri Hangileri?

Herkes yemek pişirmek söz konusu olduğunda yetenek, tutku ve özveri gerektiğini bilir, ancak iyi bir tencereniz varsa, her şey daha kolay olur. Tavalar, tencereler, tepsiler, pişirme sanatının araçlarıdır, ancak doğru ekipmanı seçmek her zaman kolay değildir. Evinizden eksik etmemeniz gereken tencere setlerini bilmek önemlidir çünkü doğru seçimler tariflerinizin sonuçlarını etkiler. Tarifleriniz için doğru aracı seçmenize yardımcı olabilecek bazı özelliklere bir göz atalım!

Buhar kaçış delikleri ile şeffaf cam kapaklar öncelikle en önemli araçlardır Tavaların dipleri kalın ve düzdür, bu, eşit ısıtma anlamına gelir ve ısıyı da çok iyi tutarlar. Tavanın geri kalanındaki paslanmaz çelik de oldukça kalındır ve kesinlikle bir aşınma ve yıpranmaya dayanıklı olmalıdır. Tüm tavaların tutamaçlarının sonunda asılmasını kolaylaştıran halkalar vardır. Geniş halkalar sayesinde kancaya asmak ve ocaktan tencerenizin yerini değiştirmek kolaylaşır.

Belirli bir malzemeyi beğenebilir, belirli bir yiyecek türü için en iyi pişirme aracını arayabilir veya ocak tipiniz için uygun tencere için alışveriş yapabilirsiniz. Bu geniş tencere seti ile mutfağınızda profesyonel bir şef gibi yemek yapacaksınız. Sadece temel mutfak gereçlerinden daha fazlasından oluşan bu set ekstra buharlama, kaynatma ve kızartma gereçlerinin dahil edilmesi kısacası her yemek çeşidi için kullanabileceğiniz Hisar Setleri inceleyebilirsiniz.

Granit Tencere Seti

Hisar Granit tencere seti, porselen emaye ile kaplanmış bir karbon çelik çekirdeğe sahiptir. Görünüşlerindeki benzerlik nedeniyle Granit olarak adlandırılmıştır ve granit içermez. Granit tencere, asitlik seviyelerine rağmen her türlü pişirmeyi pişirmek için güvenli olarak kabul edilir. Bunun yerine, camla kaplı paslanmaz çelik bir iç çekirdekten oluşur. Cam, yapışmaz bir yüzey oluşturmak için porselen emayeyi çok yüksek sıcaklıklarda eriterek yapılır. Tencerenin görünümü granite çok benzemektedir, çünkü daha küçük gri veya beyaz lekeleri olan sağlam bir siyah yüzeye sahiptir. Granit tencere, sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanmak için iyi bir seçenek sunar. 

Evinizden eksik etmemeniz gereken tencere setleri arasındaki granit tencerelerin birçok avantajı vardır: Oldukça hafiftir, graniti oldukça ağır bir malzeme olarak düşünebilseniz fakat granit tencere dökme demirden çok daha az bir ağırlığa sahiptir. Cam kaplama, temizlemeyi kolaylaştıran kaygan bir yüzey sağlar. Isıyı iletir, iç çekirdek hızlı bir şekilde ısınır ve genel pişirme süresini azaltmak için ısıyı tencerede tutar. Estetik açıdan hoş bir görünüme sahiptir. Modern mutfaklarda granit kullanımı yaygınlaşmıştır çekici ve hemen hemen her mutfak dekoruyla iyi giden bir tasarıma sahiptir. Paslanmaz çelik bir taban içerdiğinden, granit tavalar dökme demir gibi paslanmayacaktır.

Kaplama, yüksek asitli yemekler pişirirken veya saklarken sızmaz. Granit tencere ve tavalarda kızartma, sote, pilav, yumurta gibi hemen hemen her pişirme işlevini gerçekleştirmek için kullanılabilir. Bu tip tencereler, yanmayı önlemek için ısıyı eşit olarak dağıtır. Sonuç olarak, granit kavurma tavaları genellikle akşam yemekleri için idealdir. Her ikisinin de temizlenmesi çok kolaydır, granit bulaşık makinesi dostudur.

Evinizden Eksik Etmemeniz Gereken Tencereler Hangisi?

Paslanmaz Çelik Tencere Seti

Tencere setleri, aynı anda birden fazla yemek hazırlamayı kolaylaştırır. Doyurucu makarnalar yapmak için müthiş, büyük bir tencere içerir ve ayrıca sebzeleri buharda pişirmek gibi çeşitli yemekler için aparatlarla donatılmıştır. Bu çok yönlü set ile sote edin, pişirin veya kızartın. Cam kapaklı sos tavaları, kızartma tavaları bulunan setlerde eşsiz ısı dağılımı alüminyum malzemesi ile taban hızlı bir şekilde ısınır ve ısıyı eşit olarak yayar, sıcak noktaları ortadan kaldırır. Üstün pişirme yüzeyi paslanmaz çelik pişirme yüzeyi renk değiştirmez, gıda ile reaksiyona girmez veya lezzetleri değiştirmez. Geniş kavrama kolları paslanmaz çelik ile güvenli ve rahat kullanım sağlar.

Evinizden eksik etmemeniz gereken tencere setleri arasında olan düdüklü tencerelerin kilidi, kapakları sıkı oturan paslanmaz kapaklar ile daha sağlıklı ve daha lezzetli sonuçlar almanızı sağlar. Bulaşık makinesinde yıkanabilir paslanmaz çelik, kolay bulaşık makinesi temizliği ile orijinal parlak yüzeyini korur. 6 ve 8 parçalı bir set sunuyor, Hisar 6 parçalık paslanmaz çelik tencere setinde; 2 derin ve 1 basık tencere, 8 parçalık sette ise 3 derin ve 1adet basık tencere bulunuyor uzun yıllar garantili Hisar Paslanmaz Çelik Tencere Seti ürününü inceleyebilirsiniz.

Paslanmaz çelik tencere seti düz kenarlı derin tencere ve kapaklı tencerelerin yanı sıra hafif yuvarlak kenarlı iki tavaya sahiptir. Parlak paslanmaz çelik dış kısmı ve oval kulplar kolay tutuş sağlar. Evinizden eksik etmemeniz gereken tencere setleri listesinde olan bu set, mükemmel ısı tutma ve dağıtım sağlayan üç katlı bir yapı ile ayırt edilir. Fırçalanmış paslanmaz çelik kaplama bir alüminyum çekirdeğin etrafına sarılır. Bu iletkenlik sayesinde, pişirme sırasında rahat olmanızı sağlar. Kaplama, kullanım sırasında herhangi bir bileşenle renk değiştirmez veya reaksiyona girmez, bu da başka bir büyük artıdır.

İletkenlik prensibi, daha büyük tencereler ve kızartma tavaları için de geçerlidir, ancak tavaların çok yönlülüğü etkiyi daha belirgin hale getirir. Hem tavalar hem de kapaklar bulaşık makinesinde yıkanabilir. Ayrıca, bu setin indüksiyon tarzı pişirme aralıklarında kullanım için uygun olduğuna dikkat edilmelidir.

Evinizden Eksik Etmemeniz Gereken Tencere Setleri: Yanmaz Yapışmaz Tencere Seti

Günlük kullanım için ideal, Hisar yanmaz yapışmaz tencere seti granit görünümlü iç kaplaması ve ergonomik yan sapları ile ısıya dayanıklı cam kapağa sahiptir. Isı dağılımını sağlayan gövdesi ile lezzetli yemekler için aradığınız tencere seti olabilir. Tencereler bulaşık makinesinde yıkanabilir, üretim hatalarına karşı uzun yıllar garantilidir. Kızartma tavası yemeklerini ocaktan fırına ve masaya kolayca taşımak için sağlam tutamak ve kullanışlıdır.

Yapışmaz ve dayanıklılığın mükemmel dengesi için kaygan seramik ile granit kaplama ile tasarlanmıştır. Granit görünüm, kolay temizlik ve bulaşık makinesinde yıkanabilir. Kaygan özelliği sayesinde her şey doğrudan tavadan kayar. Çizilmeye ultra dayanıklıdır, alüminyum bileşimi, her yerde eşit ısıtma dağılımı sağlar. Elektrikli ve gazlı ocaklar için uygundur, toksin içermez. Cilalı görünümü ve pişirme performansı toksinlerden arındırılmış güvenli leziz yiyecekler sağlarken, iç tabaka yiyeceklerin tadının korunmasını sağlar.

Evinizden Eksik Etmemeniz Gereken Tencere Seti

Tencereler mutfak eşyaları hem tabandan hem de yanlardan ısıtır. Üç katlı paslanmaz çelik, toksinlerden arındırılmış yiyeceklerin sağlıklı pişmesini sağlar. Yüksek ısıya dayanıklı güçlü bir gövdeye sahiptir. Tencere setini yemek yapmayı seviyorsanız sürekli kullanacağınıza emin olabilirsiniz.

Mükemmel ısı iletkenleri olan bir alüminyum ve bakır tabakanın dahil edilmesi, ısıtılmış tabanın ısıyı duvarlar da dahil olmak üzere tüm parçalara üst kenara aktarmasını sağlar. Paslanmaz çelik kapaklar fırına girebilir ve herhangi bir hasar riski olmadan çok yüksek ısıya dayanabilir. Bir ocakta kullanım sırasında mevcut olan kapakların tek dezavantajı, tencereyi açmadan yemeği kontrol edememesidir.

Evinizden eksik etmemeniz gereken tencere setleri arasındaki bu set ile deneyime sahip olan kullanıcılar, dibi sevdiklerini söylüyor çünkü düz geliyor ve uzun süre bozulmamış durumda kalıyor. Bununla birlikte, bazı kullanıcılar porselenin dayanıklılığı hakkında endişelerini dile getirdiler.

Pişirme yüzeyinde, hasar görmesini önlemek için sadece setle birlikte satılanlara benzer aşındırıcı olmayan kapların kullanılmasını öneririz. Cilalı paslanmaz çelik kolları ile yüksek ısıya dayanıklıdır. Yapışmaz bir yüzeye sahip olan her paslanmaz çelik tava, doğrudan dış mekan ızgaralarında pişirmek için tasarlanmıştır. Delikli yapı, malzemeyi ateşte kaybetmeden lezzetli bir dumanlı lezzet elde etmek için yiyecekleri alevle temas ettirir.

Bir önceki yazımıza https://www.hisar.com.tr/blog/icerik/bulasik-makinesinde-yikanmamasi-gerekenler linkinden ulaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.