Gastronomi Hakkında

Hisar, kurulduğu 1968 yılından günümüze kadar geçen süre içerisinde sektöründe çok önemli bir yer edinmiş ve günümüzde sektörün lideri konumuna gelmiştir. Sektöründe ISO 9001 Kalite Yönetim Sertifikası’nı ve Turquality Devlet Destekli Markalalaşma Programı’nı alan ilk firmadır. Kendi bünyesinde AR-GE bölümü bulunan ve kendine has geliştirdiği modelleriyle başka üreticilere de ilham kaynağı olmaya devam eden bir markadır.

Uzun yıllardan bu yana önde sürdürdüğü züccaciye pazarındaki liderliği, edindiği tecrübeler ve marka bilinirliği, aynı zamanda Gastronomi alanında da devam etmektedir. Bu amaç doğrultusunda mevcut gastronomi modellerini model açısından çoğaltarak profesyonellerin kullanımına sunmaya devam etmektedir. Hisar markası, sadece çatal kaşık ve bıçak üreterek değil; onları kendi arasında sınıflandırarak da geniş bir ürün yelpazesi oluşmasını sağlamıştır. Studio, Premier ve Exclusive modelleri bu amaç doğrultusunda oluşturulmuştur. Ayrıca Tasarım ürünlerinde dünyaca ünlü Swarovski taşlarını çatal kaşık ve bıçak üzerinde kullanabilen Türkiye’deki tek lisanslı üretici olma ayrıcalığı ise halen devam etmektedir. Özellikle son dönemlerde yeni açılan tesislerin, temalı alakart restoranlarında aynı temayı anımsatan ürünlerin gelişmesi için AR-GE departmanı sürekli ürün geliştirmeye devam etmektedir. Hisar markası %100 yerli üretim ile gerçekleşmektedir. Son yıllarda artan talepler doğrultusunda gastronomide kullanılmak üzere aksesuar konusundaki ürün gamını artırmış ve çeşitliliğini günün değişen koşullarına bağlı olarak her geçen gün artırmaya devam etmektedir. Ulusal ve Uluslararası Hotel zincirlerinin kurumsal çözüm ortağı olması haklı olarak başka bir gurur vesilesidir. Hisar, sektörde lider olmanın sorumluluğu bilinciyle her zaman öncü olmaya aday, ihracatı ile ülkemize önemli miktarda döviz girdisi sağlayan ve gastronomide ise alternatif çözümler geliştirerek Türkiye’nin haklı gururu olmaya devam edecektir…

  Sayfa:1/1  Ürünler1 
  Sayfa:1/1  Ürünler1